Το ΕΠΑ.Λ Ασπροπύργου το 2018 ξεκίνησε να γράφει την ιστορία του στον διαγωνισμό μαθητικής επιχειρηματικότητας του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων Junior Achivement Greece καθώς πήρε πρώτη φορά μέρος. Δημιούργησε την “ΟΜΗΡΟΣ – Ρίχνω Φως Στον Πολιτισμό” με την οποία διακρίθηκε στην εμπορική έκθεση της Αθήνας ως “Το καλύτερο περίπτερο Αθήνας 2018“. Στην συνέχεια, μέσω του επιχειρηματικού σχεδίου μπήκαμε στις 10 καλύτερες μαθητικές επιχειρήσεις πανελλαδικά. Όλοι οι διευθυντές και τα μελή της επιχείρησης “ΟΜΗΡΟΣ” αγωνίστηκαν σκληρά και κατέκτησαν στον τελικό 2018 την 3η θέση Πανελλαδικά που τα σχολεία δεν ήταν μόνο δημόσια αλλά κολέγια και ιδιωτικά οπότε ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος.

Το ΕΠΑ.Λ Ασπροπύργου είναι ένα σχολείο που προσπαθεί παρά τις αντίξοες συνθήκες -όπως την μεταφορά τον παιδιών από άλλες πόλεις προς το σχολείο μας- να γίνεται καλύτερο.

Το 2019 δημιούργησε την “Ποντοπόρεια/Pontoporeia” που συνεχίζει να γράφει ιστορία καθώς κατέκτησε το 1ο Βραβείο στην εμπορική έκθεση της Αθήνας. Με αυτή την πρωτιά ξεκίνησε ένα δύσκολο ταξίδι προς τον τελικό που η 1η θέση πανελλαδικά είναι και ένας στόχος που όλα τα σχολεία θέλουν. Επίσης, η επιχείρηση μας προσπαθεί να γίνει καλύτερη και ήδη εξασκείτε για τον τελικό και τον ευρωπαϊκό ακόμα και αν είναι νωρίς!

Η επιχείρηση “Ποντοπόρεια/Pontoporeia” βασίζεται πάνω στους καθηγητές, εθελοντές και μέντορες της που τους προσανατολίζουν στον κοινό στόχο που έχουν. Βεβαίως, η δύναμη είναι οι ίδιοι, έτσι προσπαθούν για το καλύτερο όλων. Αυτές οι διακρίσεις στα πρώτα μας βήματα μας κάνει να συνεχίζουμε δημιουργώντας καινοτόμες ιδέες και να χτίζουμε την Ελλάδα “από την αρχή” προς το καλύτερο.

Κατηγορίες: pontoporeia